Valpar och kullar

VI VÄNTAR VALPAR!!
Omkring den 28 december 2021, väntar vi valpar efter Anastin Decisive Victory "Dessie" och Diamond King Gorzowska Panorama "Bravo". Valparna kan bli blue merle, red merle, svarta eller röda trefärgade i den här kullen.
För stamtavla på valparna och info om dom blivande föräldrarna, se nedan.

I vinter 2021/2022 kommer vi även att para Merlie (Easy Diamond Bling On Merlie). Hane återkommer vi med när parning har skett. 

 

Anastin Decisive Victoy "Dessie"

Easy Diamond Bling On Merlie "Merlie"

Dessie (Anastin Decisive Victory) är en mycket social och trevlig tik, med en del vakt i sig. Hon fullkomligt älskar att vara i centrum och att bli klappad eller ännu hellre ligga i knäet. 
Bravo (Diamind King Gorzowska Panorama) är också mycket social och har även ett stort föremålsintresse, utan att dra iväg på jakt när han går lös på promenaderna. Bravo bor på Kennel Difloyds och ni hittar mer information om honom på knpparna nedanför texten. 
Vi tror att denna kombination kommer att ge sociala, aktiva och trygga valpar, med ett visst föremålsintresse samt en del vakt i sig.

Båda föräldrarna är UA på ögonen och har gjort fina MH med etta (Bravo)  och tvåa (Dessie) på skott. Dessie har A på höfterna och Bravo har B på höfterna. Båda har UA på armbågarna. 

För att se deras MH klicka på knapparna nedan. 


Samtliga valpar levereras registrerade i SKK, vaccinerade, avmaskade, besiktade, chipmärkta och dolda fel färsäkrade. Dom får också med sig varsitt valpkit från Agria och Eukanuba, samt ett brev med lite info.